Papooo 2011.09.07. 05:00

Sovány választék.

Ez a mai nap annyira alkalmas mixelésre, mint nagyanyámnak a mennybemenetelre..Magyarul semennyire...de azért két meccset összekapartam.

Almería - CD Guadalajara 1.54 3.25 5.15 Sze 20:45 szept. 07 

A tavaly még első osztályban szereplő Almería torony magasan esélyese a találkozónak.Bár kipottyantak a Prímera Divísion-ból azért a keret eggyüt maradt(még akkor is mondhatjuk ezt ha Ortíz,és Crusat elhagyta a csapatot.)

Avai - Santos 2.46 3.00 2.44 Sze 20:45 szept. 07

Megmondom őszintén régen nem követtem figyelemmel a brazíl bajnokságot,de mióta a "nagy" brazíl játékosok visszaigazolnak a ligába(Ronaldinho,Deco,Fred,Luis Fabiano...stb),azóta érdemes rá időt szakítani.Itt a Santost tartom favoritnak.Bár gyengén szerepelnek,de olyan játékosai vannak akik meccseket döntenek el.Gondolom aki a televizíóját nem csak pornófilmnézésre és fitymacsattogtatásra használja, hanem már látott is meccseket annak nem kell bemutatnom Neymar-t vagy Elano-t,az Avai csapatában még csak hasonló neveket sem találunk.Ha kérdeznétek hogy akkor miért van ilyen nagy szorzó? hát a gyenge forma és mert idegenben játszanak.

UI:Ezt a kettőt egy szelvénybe raknám egy közepes téttel.Nem tennék mellé harmadikat mert átnyálaztam a meccseket és nincs hasonló kaliberű meccs(hozzáteszem ezzel a két meccsel is igen jól lehet kaszálni).

A bejegyzés trackback címe:

https://mixtipp.blog.hu/api/trackback/id/tr213207664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása